Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 ianuarie 2011

IUBIRE - INOCENTA - COPII

Astazi am citit cateva povestioare despre copii care, m-au emotianat pana la lacrimi si care m-au inspirat sa scriu acest subiect.
Exista oare o legatura intre iubire, inocenta si copii? Cu siguranta ca da.
Inocenta, este intelepciunea pe care Dumnezeu ne-a dat-o in dar. Din pacate, cu trecerea anilor, pierdem acest dar. Copii insa, in inocenta lor, stiu sa iubeasca neconditionat. Ei nu urasc, nu invidiaza, nu judeca pe nimeni, nu barfesc....pana cand incepem sa-i invatam noi despre toate acestea. De ce oare nu invatam noi de la ei?
Fiecare om are copilul sau interior. Sa lasam copilul interior sa rada iar, sa se joace, sa iubeasca, sa nu se teama de nimic, sa se bucure de viata!
Vom fi mai fericiti! Ne ridicam vibratiile la frecvente mai inalte.
Suntem ca un magnet. Atragem spre noi, ceea ce gandim si simtim. Bucuria atrage mai multa bucurie, fericirea atrage mai multa fericire, abundenta din toate punctele de vedere, chiar si materiala.
Zambeste in fiecare zi, bucura-te pentru tot ce ai, binecuvanteaza si fi recunoscator!
Totul este iluzie, doar IUBIREA este reala.
In final, am sa va spun si voua o povestioara.
Un copil descult,tremurand de frig, statea pe strada in fata unei vitrine.
O doamna, care trecea, se opri si-l intreba ce face acolo.
"Ii ceream lui Dumnezeu sa-mi dea o pereche de pantofi" spuse copilul.
Doamna il lua de mana si intrara in magazin. L-a rugat pe vanzator sa-i dea un vas cu apa, prosop si sosete. Cand vanzatorul aduse cele cerute, cu permisiunea lui, il duse pe copil in spatele magazinului, il spala, il sterse, ii puse sosetele si-i cumpara si o pereche de pantofi. L-a mangaiat pe copil si i-a zis: "Desigur, acum te simti mai bine!"
Cand se intoarse sa plece, copilul o apuca de mana si cu lacrimi in ochi, o intreba: "Dumneavoastra sunteti sotia lui Dumnezeu?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu