Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Anul 2012 - Paradis sau Infern?

Aceasta este intrebarea care ne framanta pe toti. Traim vremuri tulburi, sistemul creat de noi pe planeta este tot mai instabil. Ceva malefic parca pluteste in aer.Suntem intr-o criza cum n-a mai fost pana acum.Traim de multa vreme in intuneric, pacaliti, manipulati, condusi din umbra.
Nu anul 2012 va aduce Infernul, pentru ca eu cred, ca in Infern traim acum.
Anul 2012 va deschide portile catre Paradis, cand Terra va intra in Centura Fotonica. Acest fapt pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie,la o magnifica experienta spirituala. Intreaga omenire va trece intr-o alta dimensiune, a-5-a, schimbarile ce vor urma fiind:
- vom depasi tehnologia actuala
- banii vor disparea ca necesitate
- ADN-ul uman va fi reprogramat ajungand la 12 spirale (2 in prezent)
- se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers - asa
numita "INALTARE".
- intuitia si capacitatea paranormala creste
- reactivarea creierului (10-15% in prezent)
- bolile, inclusiv cele incurabile, vor disparea
In timpul acestor transformari spre bine, din pacate, vom avea simptome neplacute ca: dureri, ameteli, insomnii, stari de neliniste si stres.
Vestea buna este ca aceste semne ne anunta ca organismul nostru se purifica.
Vestea proasta este ca cei care persista in vibratii joase, negative (ura, invidie, rautate, egoism, etc) nu vor rezista transformarii.
Concluzia este ca trebuie sa invatam sa devenim mai buni, mai iubitori, sa traim in armonie, cu lumina, avand intelegere si compasiune pentru a corespunde cu frecventa Mamei Pamant.
Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total omenirea si viata pe Terra.
Nu credeti ca Paradisul va fi pe Pamant?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu